Hírlevél

Te Reklámod

Akár itt te, vagy céged is megjelenhet. Keress elérhetőségeinken.

Facebook

Látogató számláló

0
0
0
6
9
0
7

Testkezelések

Bejelentkezés telefonon; 06 70 557-25-30

TESTKEZELÉSEK

  • Fül és testgyertya kezelések

  • Köpölyözés

A köpölyözés nagymértékban javítja a periférikus vérkeringést, ezért jó hatással van a méregtelenítésre, a lerakódott salakanyagok eltávolítására, vérnyomás ingadozásra, és keringési problémákra. Az akupresszúrás pontokra gyakorolt vákum hatása serkenti a bennünk áramló energiapályák működését, szervezetünk vitalitását. A köpölyök masszázstechnikával ötvözve is használhatóak, ezáltal is javíthatjuk vérkeringésünket és alkalmasak a narancsbőr eltüntetésére, rendszeres használatával sulycsökkenést is elérhetünk.

MASSZÁZSOK

  • Talpmasszázs

A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A „közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Fordított esetben a nyomás által kiváltott fájdalom alapján következtetni lehet az egyes szerv működésbeli zavaraira.
A talpmasszázs növeli a szervezet ellenálló képességét. Csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. Általános frissítő, feszültségoldó hatású, segíti testi, lelki egészségének megőrzését és visszaszerzését, öngyógyító erőit aktivizálva. A talpon lévő zónák masszírozásával reflexhatást válthatunk ki a szervekben, így serkentve az öngyógyító mechanizmusokat.

A talpmasszázs hatással van a szervezet egészére:
​• Erősíti az immunrendszert, serkenti a vér -és nyirokkeringést
• Kedvezően befolyásolja a hólyag- és vesepanaszokat, emésztési zavarokat, bőrproblémákat...
• Méregtelenít, elősegíti a salakanyagok kiürülését a szervezetből
• Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését
• Testi-lelki feszültségoldó hatása van, relaxál
• Aktiválja az életenergiát, öngyógyító erőket mozgósít
• Harmonizáló hatása van, megteremti a test és lélek harmóniáját
• Fájdalomcsillapító hatása van
• Regenerálja a fáradt testet, revitalizál
• Hatékony prevenciós módszer betegségek megelőzésére

  • Indiai fejmasszázs

Rohanó életünk során legtöbbször megvonjuk magunktól a csendet és nyugalmat, annak lehetőségét, hogy egyszerűen magunk lehessünk. Az indiai fejmasszázs rákényszerít, hogy a fejünkben kevergő gondokat-bajokat félretéve az "itt és most"-ra összpontosítsunk. Ez a gyógyító kikapcsolódás időt ad zaklatott elménknek egy kis pihenésre, erőgyűjtésre, és képessé tesz bennünket arra, hogy életünket más szemszögből nézzük. A mély relaxáció kellemes élményéből megújult lelkesedéssel, kreativitással és céltudatossággal térünk vissza. Felvillanyozó és egyben békés érzés, melyet gyakran relaxált éberségnek neveznek, és amely nyugodtabb alvást, megnövekedett energiát és életerőt eredményez, továbbá enyhíti a stresszt és a kisebb fokú depressziót. Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt, s így fiatalosabb, üdébb és vonzóbb személyiséget varázsol belőlünk. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Elősegíti, hogy a mérgező anyagok minél hamarabb távozzanak testünkből, biztosítva ezáltal szervezetünk egészséges fejlődését és működését.
Sokféle jótékony befolyása közé tartoznak az alábbiak: - fejfájás, szemmegerőltetés, erősebb, egészségesebb haj, - stressz, szorongás, kisebb fokú depresszió enyhítése, - fokozódó kreativitás, letisztult gondolkodás, jobb koncentráció, - mélyebb, nyugodtabb alvás, - endorfinok, azaz "boldogsághormonok" termelődése.

Hatásos fejmasszázs-terápia olajjal vagy a nélkül is végezhető a háton,vállon, felkaron,nyakon és a fejen is.

  • Bambusz masszázs

Ahol a masszőr nemcsak a kezeivel,hanem különböző méretű bambusz és rattan rudakkal dolgozik.
Célja:a relaxáció, a nyugtató és nyiroktisztító hatás elérése.A bambusz finom görgetése, lágy simítása a sejtek aktiválásával a szöveteket élettelibbé varázsolja, felgyorsítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert. Stimulálja a vér- és a nyirokkeringést, a nyiroktisztító hatás a reflexológia jótékony hatásaival keveredik, így általános jóérzést hoz létre, ami végigterjed az egész testen és kihat a lélekre is.

  • Aromaterápiás hátmasszázs

Az aromaterápiás masszázs számos elemet tartalmaz a különböző masszázsformákból és fogásokból, de elsősorban olyan érintéseket, lazító és nyugtató fogásokat, amelyek a testi-lelki ellazulást, a test és lélek “megpihenését” szolgálják. Az érintés és energiaátadás mellett a terápiás hatású illóolajok is gyógyító hatást fejtenek ki. Alapeleme a simító érintés, a szeretet energia átadása, amely a lágy zenével és személyre szabott illóolajok alkalmazásával együtt segíti a teljes ellazulást, a különböző testi és energetikai blokkok-, a stressz oldását. Természetesen különböző problémák esetén, az illóolajok megfelelő kiválasztásával, aromaterápiával konkrétan az adott problémára is tudunk hatni. A stresszoldó, görcsoldó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, terápiás minőségű illóolajok a bőrön, orron, tüdőn át felszívódva hatnak, elősegítve a természetes gyógyulási folyamatot. Minden masszázs célja a fizikai tünetek csökkentésén túl, hogy a vendégben felgyülemlett stressz, feszültség, negatív gondolat és érzés átalakuljon a szervezetben szabadon áramló energiává.

  • Holisztikus masszázs

Holisztikus szó, görög eredetű, jelentése egységes. Ez a fajta technika, Dr. Tatjana Szmirnova (pszichofizika kandidátusa) nevéhez fűződik. Ha tömören szeretnénk a hatásmechanizmusát megfogalmazni, a testorientált pszichoterápia kifejezéssel jelölhetünk meg.

A Holisztikus masszázs feladata visszaállítani az ember egységes (egészséges) állapotát. Ahol a Test a Lélek és a Szellem egységben van. Akihez nem igazán áll közel ez a megközelítés, racionálisabban úgy fogalmazható meg, hogy a testben kialakult blokkok feloldásán keresztül, helyreállítja az egészséges-, egységes közérzetet, az akadályok nélküli energiaáramlást.

  • Köpölyöző masszázs

  • Svéd masszázs

A svédmasszázs Európában a legelterjedtebb masszázsfajta, valamennyi európai masszázsfogás (gyógymasszázs, sportmasszázs) alapját képezi. A római kultúra idején elterjedt gyógyító- és frissítő masszázsmódszereket tanulmányozta, fejlesztette és foglalta rendszerbe Henrik Pehr Ling svéd vívómester, aki a XIX. század elején foglalkozott a torna és a masszázs rendszerével, hatásaival. A klasszikus svédmasszázs öt alapfogása a simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és vibráció. Ezeket a fogásokat kombinálva felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, csökkenti a fájdalmat, javítja az emésztést, enyhíti az álmatlanságot, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A svédmasszázst gyakran hívják még frissítő, izomlazító vagy revitalizáló masszázsnak is. Rendkívül hatásosan alkalmazható az izomzat regenerálódásában, oldva az izmok merevségét, görcsös pontjait, csomóit (ún. fybromialgiás csomók), így növelve az izomerőt. A svédmasszázs oldja a feszültséget, segít az alvásproblémák esetén, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas. Nem csak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak, szívpanaszok és légzőszervi problémák. Kiválóan alkalmazható idegbecsípődés, hátfájás, és zsibbadás esetén. A masszázs kiterjedhet az egész testre, amelynek során az egész testet átmasszírozzuk a kezektől egészen a talpakig, vagy igénybe vehető részmasszázs is célzott kezelésként pl. hátmasszázs, váll/nyak masszázs.

  • Herbazsákos masszázs

Honlap készítés